Professor Teun Parijs
E-mail teun@dosangeles.nl
Website www.dosangeles.nl
volg mij op twitter


Als Turk ben ik gek op een Marokkaanse
Ik ben een Turk en ben al een tijdje gek op een Marokkaanse schoonheid. Ik heb haar op het werk leren kennen en elke dag dat ik haar weer zie groeit mijn liefde voor haar. Ik leerde haar ander half jaar geleden op het werk kennen in Amerika en ik was gelijk op slag verliefd. Haar natuurlijke schoonheid raakte meteen mijn gevoelige snaar. Aan het begin was het moeilijk om met haar in contact te komen ze nam steeds een zakelijke houding wanneer ik liet blijken dat ik interesse in haar had.

Na een paar maanden terug te zijn in Nederland werd ze wat chiller. Ik kon steeds vaker met haar lachen en leerde haar nog beter kennen. Ik besefte toen dat ik echt met een net mooi meisje te maken had. Ik wist dat ze nooit uitging en dat het een soort van mannenhaatster werd wanneer jongens te dichtbij kwamen, ze drinkt en rookt niet. Zij is in mijn ogen het ideale meisje om mee te trouwen. Ik gooide alles in de strijd om haar hart te veroveren, maar niets mocht baten.

Ze wees mij keer op keer af vanwege mijn afkomst. Ik zie in haar ogen dat ze verliefd op me is wanneer ik met haar praat maar ze is zo koppig en eigenwijs om het niet toe te geven. Ik wil dit meisje echt niet laten gaan en met haar een mooie toekomst opbouwen. Ik heb nog nooit zo’n goede klik gevoeld met een meisje. Meestal trok ik altijd van die gare wijven die op geld en grote bakken vallen maar zij is zo anders en zo puur. Haar stem daar kan ik uren naar luisteren en haar karakter doet me hart smelten.

Ik weet alleen niet hoe ik dit moet aanpakken want ik begrijp niet waarom Marokkanen ons Turken niet mogen en ons haten. We zijn toch allemaal moslims. Ik wil als het aan mij ligt meteen haar hand gaan vragen en het op een goede manier aanpakken. Ik hoop dat iemand me kan helpen en me wat raad kan geven want ik ben echt ten einde raad.

Mohamed


Reactie Teun Parijs, 1 april 2010:
Het zou best iets heel moois kunnen worden!
Waar liefde woont...

Reactia Olivia, 27 mei 2010:
'Welke Mohamed is het?'


 

 

 

 

Alles is mogelijk op DosAngeles®