Professor Teun Parijs
E-mail teun@dosangeles.nl
Website www.dosangeles.nl
volg mij op twitter

 

 

De Zeepreep

Met Anita van Ilsapone® ben ik in serieus overleg geweest om de Zeepreep uit te brengen. Je kunt dan steeds een klein stukje afbreken om bij de wasbak te leggen. Een geniaal idee zult u zeggen. Maar dat bleek dus niet zo te zijn! Terwijl ik me al op een Tropisch eiland in een Villa zag zitten met in alle Zes Badkamers enkele Zeeprepen.

De gedachte dat ik haar mooie rug ooit mocht inzepen met zo'n hele Zeepreep was zelfs al eens bij me opgekomen. Maar het liep helaas allemaal heel anders.

Anita zocht voor de mallen contacht met Il-Jong-Schuim in Zuid Korea. Die wilde net een raket gaan afschieten, maar kwam toch even aan de telefoon. Toen Anita vroeg om een Mal begreep hij dat ze zei: 'Ben je mal!' En dat pikte hij niet. Buiten zongen de Vogels met z'n allen voor de Grote Leider Kim-Jong-Il. Dus Anita: 'Nee, je bent niet mal, ik wil een mal!' Hij is toen die raket gaan lanceren en die is toen in stukken uiteengevallen!

Wat ze ook deed per E-mail erna. Het is nooit meer goed gekomen tussen Anita en Kim-Jong-Schuim. Later heeft ze er Kim-Jong-Oen nog over gesproken, maar die begreep er niks van. Kim-Jong-Oen vroeg alleen: 'What is your problem?' Anita: 'I want a malt!' Dus dat dat kwam helaas niet goed.

Verder was er nog iets. Wettelijk mag je geen Zeepproducten maken die op Voedsel lijken. Kinderen mogen alles eten, maar blijkbaar geen Zeep. Maar dit terzijde!

Mijn naam is Parijs, Teun Parijs!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alles is mogelijk op DosAngeles®